VOLG ONS:

VEILIG DICHTBIJ ELKE DAG GEOPEND BOEK DIRECT ONLINE

FAQ - Frequently Asked Questions

Veel vragen zijn ons al eens gesteld. Deze hebben we met de antwoorden op een rij gezet. Misschien staat jouw vraag er ook tussen.

Algemeen

Hoe kan ik een opslagbox boeken of opzeggen?

Dit kunt u bij ons allemaal eenvoudig online regelen! Voor boeken gaat u naar onze boekingspagina (link), waar u een box selecteert en uw gegevens invult. Daarna wordt alles automatisch geregeld en ontvangt u een mail met uw boekingsbevestiging. Opzeggen kunt u via uw eigen inlogpagina. De link hiervoor ontvangt u ook na het boeken in uw mailbox.

Hoe werkt het met betalen?

De eerste maand betaald u direct bij boeken op onze website, via Molly Payments. De daaropvolgende maanden incasseren wij elke maand middels automatisch incasso.

Kan ik snel een kleinere of grotere ruimte huren?

Dat is afhankelijk van onze beschikbaarheid. Kijk hiervoor op onze boekingspagina (link). U kunt vrije ruimtes per vandaag al huren en gebruiken!

Kan ik iedere moment de huur opzeggen?

Je kunt de huur dagelijks opzeggen, maar de opzegtermijn is één maand.

Zijn mijn/onze eigendommen in de Opslagbox verzekerd?

Voor meer informatie m.b.t. het verzekeren van uw eigendommen kunt u het beste contact opnemen met uw verzekeringsagent. Wij verzekeren uw eigendommen niet.

Zijn mijn eigendommen veilig in de Opslagbox?

We hebben diverse veiligheidssystemen zoals camera’s, een alarminstallatie en toegangscontrole op het gebouw. Hierdoor maken we het onbevoegden lastig om binnen te komen.

Opslagruimte

Wat mag ik opslaan?

Inboedel, goederen, archief of voorraad. Het maakt niet uit hoe groot of hoe klein, zolang het geen chemische producten, bederfelijke levensmiddelen of illegale goederen betreft. Het opslaan van rijtuigen zoals een motor of quad is ook niet toegestaan.

Hoe kom ik het gebouw binnen?

Het gebouw is afgesloten middels een automatische schuifdeur. Zodra je een box hebt geboekt ontvang je van ons automatisch een mail met daarin een toegangscode. Toets deze code in op het cijferkastje naast de deur en de deur gaat voor je open.

Hoe werkt het met de cilindersleutel en de borg?

Bij de reservering bestel je automatisch een uniek cilinderslot mee. Wij leggen dit slot voor aankomst klaar in jouw box, zodat jij je box veilig kunt afsluiten. Bij het eerste bezoek aan je box zit de deur dus niet op slot. Het slot blijft altijd jouw eigendom, dus als je je reservering beëindigd mag je het slot meenemen.

Hoe breed zijn de gangen en deuren?

De gangen zijn 1,5 meter breed. De deuren zijn 1,0 meter breed en 2,15 meter hoog.

Hoe groot is de lift naar de eerste verdieping?

De lift heeft een afmeting van l x b x h = 250 x 140 x 210 cm. De deur van de lift is 130 cm breed en 210 cm hoog.

Waar zijn de toiletten?

De toiletten bevinden zich op de begane grond en zijn vrij te gebruiken.

Omgeving

Wordt het terrein en gebouw afgesloten buiten de openingstijden?

Jazeker. Om 23.00 uur gaat het gebouw automatisch op alarm en gaat de deur dicht. Je kunt dan niet meer met je toegangscode naar binnen. Ook gaat het toegangshek op het buitenterrein op slot. ’s Ochtends om 07.00 uur gaat alles automatisch weer voor je open.

Kan ik met mijn aanhanger makkelijk parkeren?

We hebben één ruime vaste parkeerplek voor een auto met aanhanger. Je kunt hier het beste achteruit inrijden.

Hoe werkt het parkeren en uitladen of weer inladen?

Ons terrein heeft aan de zijkant zeven normale parkeerplaatsen en aan de voorkant één grote parkeerplaats voor een auto met aanhanger. Vanaf de auto kun je lopend en indien gewenst met onze transportkarren je spullen richting de ingang vervoeren.

Selfstorage Zuidplas
Selfstorage Zuidplas
Hoogeveenenweg 95
2913 LV Nieuwerkerk a/d IJssel

E This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Service & Contact

Social Media

© Selfstorage Zuidplas | Algemene Voorwaarden